Nieuwbouw

Hotel – Restaurant – Bar – Appartementen- Zwembad – Wellness – Vergaderen – Winkel – Parking

HOTEL & RESIDENTIE DE SCHELDE CADZAND-BAD

Wij starten in 2018 met de bouw van het vernieuwde Hotel de Schelde.
Het bestaande hotel zal verdwijnen en plaats maken voor een volledig nieuw hotel. Het nieuwe hotel zal een volledig nieuwe stijl krijgen met meer en ruimere kamers, suites en familiekamers, extra faciliteiten met o.a. een wellness- en saunalandschap, verwarmd zwembad, restaurant, indrukwekkende lobby en een vernieuwend ontbijtrestaurant.

De beleving van de gast zal centraal staan, even als gastvrijheid, gastronomie en een huiselijke sfeer. Het hotel krijgt een volledig nieuw à la carte restaurant met zicht op zee en jachthaven. In dit sfeervolle restaurant kunt u straks genieten van gastronomische specialiteiten. Gastronomie zal hier hoog in het vaandel staan, zoals u dat van Hotel de Schelde gewend bent. Het nieuwe Hotel de Schelde wordt omstreeks 2020 verwacht en zal gelegen zijn aan het mooiste zandstrand van Nederland met een unieke locatie aan een state of the Art jachthaven in Cadzand-Bad; het mooiste plekje van Cadzand-Bad.

Deze ontwikkeling is in samenwerking met architectenbureau Vanderbruggen, Lafoma projectontwikkeling, aannemersbedrijf Cordeel en Hotel de Schelde Beheer BV.

U kunt zich onderaan deze pagina aanmelden voor de nieuwsbrief en mis geen ontwikkelingen

In dit project, Residentie de Schelde zijn er te koop:
15 luxe Appartementen
18 luxe Torenappartementen

 

Voor meer info over de verkoop van suites en appartementen: www.residentiedeschelde.nl

Familie Verbeke en hun personeel hopen u snel te mogen verwelkomen in ons nieuwe Hotel de Schelde.