Residentie de Schelde

Appartementen – Zeezicht – Havenzicht – Luxe – Zwembad – Wellness

WONEN IN RESIDENTIE DE SCHELDE

Residentie de Schelde wordt gebouwd op de mooiste locatie van Cadzand, direct aan de nieuwe jachthaven, met zicht op zee en land. In totaal worden er 18 riante torenappartementen en 15 appartementen gebouwd, variërend in grootte van circa 70 m2 tot 143 m2. De appartementen worden van alle gemakken voorzien en ook is aandacht besteed aan de buitenruimtes. Zo heeft ieder appartement één of meer zonnig gelegen terras(sen). Het unieke aan deze mooie appartementen zijn de verschillende indelingen. U kunt dus precies dát appartement kiezen wat bij u past.

A room with a view… alle appartementen van Residentie de Schelde hebben een onvergetelijk en weids uitzicht over de jachthaven, zee en land. Ervaar vanaf uw balkon alle schakeringen van de zee, van het stille ochtendgloren tot de schitterende zonsondergangen. Alle appartementen hebben een riant terras, zo kunt u met volle teugen genieten van dit exclusieve uitzicht!

 

Het unieke aan deze mooie appartementen zijn de verschillende indelingen. U kunt dus precies dát appartement kiezen wat bij u past. De architectuur van Residentie de Schelde straalt een gepaste luxe uit en is er veel aandacht geschonken aan stijl en kwaliteit van de appartementen.

 

Wilt u meer weten over de verschillende appartementen die te koop zijn in Residentie De Schelde? Neem op uw gemak een kijkje in het overzicht van appartementen en torenappartementen in de brochure mocht u met vragen zitten neem dan contact met op met het verkoopkantoor: residentiedeschelde@witteboussen.nl of bel rechtstreeks het verkoop kantoor: +31 (0) 115 618 344

Bekijk hier al de brochure van residentie de Schelde

Kijk ook eens op de website van Residentie de Schelde

Deze ontwikkeling is in samenwerking met architectenbureau Vanderbruggen, Lafoma projectontwikkeling, aannemersbedrijf Cordeel en Hotel de Schelde Beheer BV.